Saavutettavuusseloste

Tämä on manage.fairdata.fi verkkosivuston saavutettavuusseloste. Verkkosivuston saavutettavuusvaatimukset perustuvat kansalliseen lakiin digitaalisten palveluiden tarjoamisesta (306/2019).

Toimenpiteet saavutettavuuden tukemiseksi

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy varmistaa saavutettavuuden seuraavilla toimenpiteillä:

  • Saavutettavuus kuuluu toiminta-ajatukseemme.

  • Määritämme selkeät saavutettavuuskohteet ja vastuut.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Verkkosisällön saavutettavuusohjeet (WCAG) määrittelevät, kuinka verkkosisällöstä tehdään saavutettavuudeltaan parempaa henkilöille, joilla on vammoja tai rajoitteita. Se määrittelee saavutettavuuden noudattamiselle kolme tasoa: A (matalin), AA ja AAA (korkein). Itsearvioinnin perusteella manage.fairdata.fi verkkosivusto noudattaa osittain WCAG 2.0 tasoa AA. Osittain noudattaminen tarkoittaa, että osa sisällöistä ei noudata kaikilta osin saavutettavuusstandardia.

Ei-saavutettavat osiot

Huolimatta pyrkimyksistämme varmistaa manage.fairdata.fi verkkosivuston saavutettavuus, joidenkin osioiden saavutettavuudessa voi olla ongelmia. Ota yhteyttä, jos havaitset ongelman.

Saavutettavuuspalaute

Toivomme palautetta manage.fairdata.fi verkkosivuston saavutettavuudessa. Otathan yhteyttä, jos kohtaat saavutettavuuesteitä manage.fairdata.fi verkkosivustolla sähköpostilla: pas-support@csc.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat verkkosivustossa saavutettavuusongelmia, anna palautetta ensin meille, eli verkkosivuston ylläpitäjälle. Vastaamme yhteydenottoosi 14 päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen, tai vastauksemme ei saavu 14 päivän kuluessa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintavirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Puhelinnumero (vaihde): 0295 016 000

Julkaisu- ja päivitystiedot

Tämä verkkosivusto on julkaistu 29.5.2019. Tämä saavutettavuusseloste on päivitetty viimeksi 21.9.2020.